Cserpes Sajtműhely

Termékpaletta

Cserpes Tejivo
Cserpes Trudi
A sajtműhelyrőlCserpes minőségTermékpalettaRólunk írtákSaját ÜzleteinkLelőhelyekMozgóárusításKontakt
1992-től
Megtalálsz bennünket a facebook-on
Tejtermékek
Kínálatunkban többféle tej - zsíros, sovány - és annak ízesített kakaós és karamellás változatát találják meg, természetesen vaj, tejszín, kefír és túró kíséretében.
Zsíros Tej - 0,5 liter, 1 liter
Teljes tehéntejből készült (fölözés nélküli) magas hőmérsékleten hőkezelt, zsíros fogyasztói tej. A fogyasztói tej gyártására válogatott, extra minőségű, közvetlenül a termelőktől behozott tejet használunk. Egyenletesen csontfehér, pelyhesedéstől, üledéktől mentes, jellegzetesen zsíros, enyhén főtt, de tiszta ízű. Minőségét +10°C alatt tárolva 7 napig megőrzi.
Teljes Tej 3,5% 1 liter
Tej 2,8% félzsíros 1 liter
Tej 2,8% félzsíros 0,5 liter
SOVÁNY TEJ - 1 liter
Fölözött tehéntejből készült, magas hőmérsékleten hőkezelt fogyasztói tej. Sovány tej, zsírtartalom max. 0,5%, kitűnő az alacsony zsírtartalma miatt a fogyni vágyó emberek étrend kiegészítéséhez. A fogyasztói tej gyártására válogatott, extra minőségű, közvetlenül a termelőktől behozott tejet használunk. Egyenletesen csontfehér, pelyhesedéstől, üledéktől mentes, jellegzetesen édeskés, enyhén főtt, de tiszta ízű.

Minőségét +10°C alatt tárolva 7 napig megőrzi.
Ízesített tejek – Kakaó, Karamellás tej - 0,5 liter
Összetevők: pasztőrözött soványtej, cukor 7%, kakaó 2%
Minőségét +10°C alatt tárolva 6 napig megőrzi.
TEJFÖL - Élőflórás, zsíros - 250 g
A tejfölt megfelelően előkészített és hőkezelt, zsíros tejszínből (min. 30%-os zsírtartalmú) speciális mikróbatenyészet hozzáadásával, savanyítással állítunk elő. Az állománya egynemű, savókiválástól, felfölöződéstől, csomóktól mentes, sima, sűrűn folyó. Íze kellemesen savanykás, a termék jellegének megfelelően zamatos.

Összetevők: tejszín, kultúra
Minőségét +10°C alatt tárolva 20 napig megőrzi.
TEJSZÍN - 0,33 liter
Összetevők: pasztőrözött tejszín (min.30% zsírtart.)
Minőségét +10°C alatt tárolva 6 napig megőrzi.
KEFÍR - Élőflórás - 0,5 liter
Zsírtartalom legalább 3%
Összetevők: teljes tej, kefír kultúra
Minőségét +10°C alatt tárolva 16 napig megőrzi.
VANÍLIÁS KRÉM RICOTTA - 100 G
Zsírtartaloma szárazanyagban: legfeljebb 25%
Összetevők: ricotta, joghurt, tejszín, cukor, vanília kivonat, narancs olaj, citrom olaj
Minőségét +2°C - +7°C között tárolva 30 napig megőrzi
KAPUVÁRI FÉLZSÍROS SAVÓSAJT - 500 G
Savóból hőkezeléssel, és ecetsav hozzáadásával kicsapatjuk a fehérjét, amely egy bizonyos pihentetési idő után szép fehér rögös állományú túró lesz.

Összetevők: sajtsavó, színtenyészet
Minőségét +10°C alatt tárolva 16 napig megőrzi.
JUHTÚRÓ - 100 G
A megfelelő alapanyagokat kutterban felfőzzük, bélbe töltjük, majd visszahűtjük. Egyenletesen csontfehér, tompa fényű, egynemű krémesen kenhető massza.

Összetevők: juhsajt, tehéntúró, tejföl, gomolya, víz, só
Minőségét +10°C alatt tárolva 20 napig megőrzi.
Joghurtok
A joghurtjaink nemcsak finomak de egészségesek is és pozitív hatással vannak az immunrendszerünkre. A 11 különböző ízű gyümölcsjoghurtunk elkészítéséhez kizárólag friss gyümölcsöt használunk fel, kétféle ivójoghurtunk pedig bifidobaktériumot is tartalmaz így az egészségünk védelmében, megőrzésében is segítenek.
NATÚR – élőflórás 250 g
Összetevők: pasztőrözött tej, joghurt kultúra
Zsírtartalom: legalább 3%
MÁLNÁS – élőflórás 250 g
Összetevők: pasztőrözött tej, málna 8%, cukor, joghurt kultúra
Zsírtartalom: legalább 3%
EPRES – élőflórás 250 g
Összetevők: pasztőrözött tej, eper 8%, cukor, joghurt kultúra
Zsírtartalom: legalább 3%
PIROS RIBIZLIS – élőflórás 250 g
Összetevők: pasztőrözött tej, piros ribizli 8%, cukor, joghurt kultúra
Zsírtartalom: legalább 3%
SÁRGABARACKOS – élőflórás 250 g
Összetevők: pasztőrözött tej, barack 8%, cukor, joghurt kultúra
Zsírtartalom: legalább 3%
MEGGYES – élőflórás 250 g
Összetevők: pasztőrözött tej, meggy 8%, cukor, joghurt kultúra
Zsírtartalom: legalább 3%
ERDEI GYÜMÖLCSÖS – élőflórás 250 g
Összetevők: pasztőrözött tej, erdei gyümölcs 8%, cukor, joghurt kultúra
Zsírtartalom: legalább 3%
FEKETESZEDRES – élőflórás 250 g
Összetevők: pasztőrözött tej, feketeszeder 8%, cukor, joghurt kultúra
Zsírtartalom: legalább 3%
ÁFONYÁS – élőflórás 250 g
Összetevők: pasztőrözött tej, áfonya 8%, cukor, joghurt kultúra
Zsírtartalom: legalább 3%
HOMOKTÖVISES – élőflórás 250 g
Összetevők: pasztőrözött tej, cukor, bio homoktövis 8%, pasztőrözött tejszín, mikroba színtenyészet
Zsírtartalom: legalább 4%
CSIPKEBOGYÓS - ivójoghurt 0,25 l
Összetevők: pasztőrözött sovány tej, csipkebogyó 12%, cukor, joghurt kultúra. Bifidobaktériumot tartalmaz
Zsírtartalom: max.: 0,5% (m/m)
HOMOKTÖVISES - ivójoghurt 0,25 l
Összetevők: pasztőrözött sovány tej, homoktövis 12%, cukor, joghurt kultúra. Bifidobaktériumot tartalmaz.
Zsírtartalom: max.: 0,5% (m/m)
Sajtok
Sajtjaink széles termékpalettát ölelnek fel - az óvári típusú kapuvári sajtok, natúr és füstölt mozzarella sajtok, fonottkák, krém- és ömlesztett sajtok mind megtalálhatók kínálatunkban. Füstölt sajtjaink saját füstölőben készülnek, és füstölésük nem füstoldattal történik, hanem a régi hagyomány szerinti keményfás hideg füstölést alkalmazzuk ami különlegesen finom ízt kölcsönöz a terméknek.
FONOTTKA – natúr
Hevített-gyúrt, félzsíros, félkemény sajt

Ezek a sajtok pasztőrözött tejből készülnek. Nem tartalmaznak tejidegen anyagot, semmiféle adalékanyagot, tartósítószert, illetve színezéket sem.

Alakja a formátumra jellemző. Jellemzője a zárt, legfeljebb légzárványokat mutató kemény, de sajátosan képlékeny sajttészta. A sajttészta egyenletesen csontfehér, íze a termékre jellemzően zamatos, enyhén sós. A gyúrt, hevített azt jelenti, hogy friss gomolya sajtot készítünk, ezt 80°C-on még egyszer megfőzzük és így gyúrjuk és formázzuk.

Összetevők: tehéntej, mikróbaszíntenyészet, konyhasó, oltóenzim

Minőségét +10°C alatt tárolva 40 napig megőrzi.
FONOTTKA – füstölt
Hevített-gyúrt, félzsíros, félkemény sajt

Alakja a formátumra jellemző. Jellemzője a zárt, legfeljebb légzárványokat mutató kemény, de sajátosan képlékeny sajttészta. A sajttészta enyhén sárga színű, íze a termékre jellemzően zamatos, enyhén sós, enyhén füstölt.

A gyúrt, hevített azt jelenti, hogy friss gomolya sajtot készítünk, és ezt 80°C-on még egyszer megfőzzük és így gyúrjuk és formázzuk.

Ezek a sajtok pasztőrözött tejből készülnek. Nem tartalmaznak tejidegen anyagot, semmiféle adalékanyagot, tartósítószert, illetve színezéket sem. Ajánlott hideg és meleg szendvicsekhez, hidegtálakhoz, illetve a nagyobb darabok pizzák készítéséhez.

A sajtok füstölése nem füstoldattal történik, hanem a régi hagyomány szerinti keményfás hideg füstölést alkalmazzuk.

Összetevők: tehéntej, mikróbaszíntenyészet, konyhasó, oltóenzim

Minőségét +10°C alatt tárolva 60 napig megőrzi.
MOZZARELLA – Natúr kukorica
Hevített-gyúrt, félzsíros, félkemény sajt

Alakja a formátumra jellemző. Jellemzője a zárt, legfeljebb légzárványokat mutató kemény, de sajátosan képlékeny sajttészta. A sajttészta egyenletesen csontfehér, íze a termékre jellemzően zamatos, enyhén sós. A gyúrt, hevített azt jelenti, hogy friss gomolya sajtot készítünk, és ezt 80°C-on még egyszer megfőzzük és így gyúrjuk és formázzuk.

Ezek a sajtok pasztőrözött tejből készülnek, nem tartalmaznak tejidegen anyagot. Ajánlott hideg- és meleg szendvicsekhez, hidegtálakhoz, illetve a nagyobb darabok pizzák készítéséhez.

Összetevők: tehéntej, mikróbaszíntenyészet, konyhasó, oltóenzim

Minőségét +10°C alatt tárolva 40 napig megőrzi.

MOZZARELLA – Füstölt kukorica
Hevített-gyúrt, félzsíros, félkemény sajt

Alakja a formátumra jellemző. Jellemzője a zárt, legfeljebb légzárványokat mutató kemény, de sajátosan képlékeny sajttészta. A sajttészta enyhén sárga színű, íze a termékre jellemzően zamatos, enyhén sós, enyhén füstölt.

A gyúrt, hevített azt jelenti, hogy friss gomolya sajtot készítünk, és ezt 80°C-on még egyszer megfőzzük és így gyúrjuk és formázzuk.

Ezek a sajtok pasztőrözött tejből készülnek, nem tartalmaznak tejidegen anyagot, Ajánlott hideg és meleg szendvicsekhez, hidegtálakhoz, illetve a nagyobb darabok pizzák készítéséhez.

A sajtok füstölése nem füstoldattal történik, hanem a régi hagyomány szerinti keményfás hideg füstölést alkalmazzuk.

Összetevők: tehéntej, mikróbaszíntenyészet, konyhasó, oltóenzim

Minőségét +10°C alatt tárolva 60 napig megőrzi.

MOZZARELLA – Sonkás sajttekercs
Hevített-gyúrt, félzsíros, félkemény sajt, szeletelve

A sajttészta sajátosan képlékeny, egyenletesen csontfehér, íze a termékre jellemzően zamatos, enyhén sós, sonkás. A gyúrt, hevített azt jelenti, hogy friss gomolya sajtot készítünk, és ezt 80°C-on még egyszer megfőzzük és így gyúrjuk és formázzuk.

Ezek a sajtok pasztőrözött tejből készülnek. A sonkán kívül nem tartalmaz tejidegen anyagot. Ajánlott hideg- és meleg szendvicsekhez, hidegtálakhoz, illetve a nagyobb darabok pizzák készítéséhez.

Összetevők: tehéntej, sonka 20%, mikróbaszíntenyészet, konyhasó, oltóenzim

Minőségét +10°C alatt tárolva 40 napig megőrzi.
MOZZARELLA – Fűszeres sajttekercs
Hevített-gyúrt, félzsíros, félkemény sajt, szeletelve

A sajttészta sajátosan képlékeny, egyenletesen csontfehér, íze a termékre jellemzően zamatos, enyhén sós, fűszeres. A gyúrt, hevített azt jelenti, hogy friss gomolya sajtot készítünk, és ezt 80°C-on még egyszer megfőzzük és így gyúrjuk és formázzuk.

Ezek a sajtok pasztőrözött tejből készülnek. A fűszereken kívül nem tartalmaz tejidegen anyagot. Ajánlott hideg- és meleg szendvicsekhez, hidegtálakhoz, illetve a nagyobb darabok pizzák készítéséhez.

Összetevők: tehéntej, fűszerek 2%, mikróbaszíntenyészet, konyhasó, oltóenzim

Minőségét +10°C alatt tárolva 40 napig megőrzi.
KAPUVÁRI SAJT – Natúr
Félzsíros, félkemény sajt

A félkemény sajtokat a szilárd, de jól vágható és reszelhető állomány jellemzi. A metszéslapon nem túl sűrűn elhelyezkedő 3-6 mm átmérőjű röglyuk látható. A sajttészta egyenletesen csontfehér, a termékre jellemzően zamatos és enyhén sós ízű.

Ezen sajtok pasztőrözött tejből készülnek. Nem tartalmaznak tejidegen anyagot, semmiféle adalékanyagot, tartósítószert, illetve színezéket sem. Ajánlott hideg- és meleg szendvicsek készítéséhez, jól lehet sütni, rántani és reszelni is.

Összetevők: tehéntej, mikróbaszíntenyészet, konyhasó, oltóenzim

Minőségét +10°C alatt tárolva 60 napig megőrzi.
KAPUVÁRI SAJT – Füstölt
Félzsíros, félkemény sajt

A félkemény sajtokat a szilárd, de jól vágható és reszelhető állomány jellemzi. A metszéslapon nem túl sűrűn elhelyezkedő 3-6 mm átmérőjű röglyuk látható. A sajttészta enyhén sárga színű, a termékre jellemzően zamatos és enyhén sós, füstölt ízű.

Ezen sajtok pasztőrözött tejből készülnek. Nem tartalmaznak tejidegen anyagot, semmiféle adalékanyagot, tartósítószert, illetve színezéket sem. Ajánlott hideg- és meleg szendvicsek készítéséhez, jól lehet sütni, rántani és reszelni is.

Összetevők: tehéntej, mikróbaszíntenyészet, konyhasó, oltóenzim

Minőségét +10°C alatt tárolva 60 napig megőrzi.
RÁNTANI VALÓ SAJT
Vágható, zsíros, ömlesztett sajt

Az ömlesztett sajtok friss gomolyából, érett, jó minőségű sajtból, tejtermékből és ömlesztősóból aprítással és hőkezeléssel előállított tejtermékek.

A termék felülete sima, az élek szabályosak, a csomagolóanyag hézagmentesen rásimul a sajt felületére. A sajttészta egyenletesen fehér, esetleg halványsárga. A sajt szerkezete tömör, jól vágható, esetleg kicsit tapad, szájban könnyen olvadó. Íze zamatos, jellegzetesen aromás, idegen íztől mentes.

Az összetételnek köszönhetően nem folyik el hő hatására, ezért kitűnően rántható, süthető, illetve húsok töltelékeként is első osztályú.

Összetevők: sajt (válogatott, jó minőségű, érett sajt), gomolya (friss, tehéntejből készült sajt), vaj, víz, emulgeálószerek, konyhasó

Minőségét +10°C alatt tárolva 30 napig megőrzi.
KÁNAÁN – darabolt
Füstölt, vágható, zsíros, ömlesztett sajt

Az ömlesztett sajtok friss gomolyából, érett, jó minőségű sajtból, tejtermékből és ömlesztősóból aprítással és hőkezeléssel előállított tejtermékek.

A termék felülete sima, az élek szabályosak, a csomagolóanyag hézagmentesen rásimul a sajt felületére. Egyenletesen aranysárgára füstölt. A sajttészta egyenletesen fehér, esetleg halványsárga. A sajt szerkezete tömör, jól vágható, szájban könnyen olvadó. Íze zamatos, füstölt íz érezhető, idegen íztől mentes.

Megpróbáltuk az összetevőket úgy kiválasztani, hogy az természetes alapú, felesleges adalékanyagoktól mentes legyen. A kívánt állomány eléréséhez szükséges ömlesztősó kivételével ez sikerült is. A sajtok füstölése nem füstoldattal történik, hanem a régi hagyomány szerinti keményfás hideg füstölést alkalmazzuk. Elsősorban friss fogyasztásra, illetve hidegtálak készítéséhaz ajánljuk.

Összetevők: sajt (kiválogatott, jó minőségű, érett sajt), gomolya (friss, tehéntejből készült sajt), vaj, víz, ömlesztősó, konyhasó

Minőségét +10°C alatt tárolva 30 napig megőrzi.
KÁNAÁN – kis kerek
Füstölt, vágható, zsíros, ömlesztett sajt

Az ömlesztett sajtok friss gomolyából, érett, jó minőségű sajtból, tejtermékből és ömlesztősóból aprítással és hőkezeléssel előállított tejtermékek.

A termék felülete sima, az élek szabályosak, a csomagolóanyag hézagmentesen rásimul a sajt felületére. Egyenletesen aranysárgára füstölt. A sajttészta egyenletesen fehér, esetleg halványsárga. A sajt szerkezete tömör, jól vágható, szájban könnyen olvadó. Íze zamatos, füstölt íz érezhető, idegen íztől mentes.

Megpróbáltuk az összetevőket úgy kiválasztani, hogy az természetes alapú, felesleges adalékanyagoktól mentes legyen. A kívánt állomány eléréséhez szükséges ömlesztősó kivételével ez sikerült is. A sajtok füstölése nem füstoldattal történik, hanem a régi hagyomány szerinti keményfás hideg füstölést alkalmazzuk. Elsősorban friss fogyasztásra, illetve hidegtálak készítéséhaz ajánljuk.

Összetevők: sajt (kiválogatott, jó minőségű, érett sajt), gomolya (friss, tehéntejből készült sajt), vaj, víz, ömlesztősó, konyhasó

Minőségét +10°C alatt tárolva 30 napig megőrzi.
CHEDDAR SAJT
Zsíros, kemény sajt

A sajtokra jellemző a kemény, de sajátosan képlékeny állomány, a zárt vagy legfeljebb kisebb röghézagokat, repedéseket mutató sajttészta. Hosszú, 6-12 hónapos érlelési idő jellemzi.

A sajttészta egyenletesen halvány illetve erősebb sárga színű, termékre jellemzően zamatos, semmilyen ízesítőanyagot nem tartalmaz.

Nagy zsír- és szárazanyag tartalmú, jól szeletelhető és reszelhető, ezért elsősorban hideg- és meleg szendvicsek, pizzák készítésére ajánljuk.

Friss fogyasztásra, illetve hidegtálak készítéséhez ajánljuk.

Összetevők: tehéntej, mikróbaszíntenyészet, konyhasó, oltóenzim, természetes színezék (ß karotin)

Minőségét +10°C alatt tárolva 240 napig megőrzi.
GOMOLYA - Paprikás-snidlinges
Félzsíros, félkemény sajt

Egyenletesen csontfehér színű, sima és hézagmentes felületű. Állománya kissé kemény, gumiszerű. Íze tiszta, kissé savanykás. Az ízesítőanyag egyenletesen oszlik el a sajttésztában.

Friss sajt, nincs annyira megpréselve és kiszárítva, mint a hagyományos sajt. A fűszereken kívül semmilyen tejidegen anyagot nem tartalmaz, nincs benne adalékanyag.

Friss fogyasztásra, illetve hidegtálak készítéséhez ajánljuk.

Összetevők: tehéntej, mikrobaszíntenyészet, ízesítőanyag, konyhasó, oltóenzim

Minőségét +10°C alatt tárolva a natúr gomolya 25 napig, a füstölt gomolya 30 napig, az ízesített gomolya 20 napig őrzi meg.
GOMOLYA - Fokhagymás-snidlinges
Félzsíros, félkemény sajt

Egyenletesen halványsárga színű, sima és hézagmentes felületű. Állománya kissé kemény, gumiszerű. Íze tiszta, kissé savanykás. Az ízesítőanyag egyenletesen oszlik el a sajttésztában.

Friss sajt, nincs annyira megpréselve és kiszárítva, mint a hagyományos sajt. A fűszereken kívül semmilyen tejidegen anyagot nem tartalmaz, nincs benne adalékanyag.

Friss fogyasztásra, illetve hidegtálak készítéséhez ajánljuk.

Összetevők: tehéntej, mikrobaszíntenyészet, ízesítőanyag, konyhasó, oltóenzim

Minőségét +10°C alatt tárolva a natúr gomolya 25 napig, a füstölt gomolya 30 napig, az ízesített gomolya 20 napig őrzi meg.
Parenyica
GRETA
Sólében érlelt zsíros lágy sajt

A praktikus, visszazárható, műanyag vödörben kapható sajtkülönlegesség hűen tükrözi egy friss, lágy sajt minden tulajdonságát. Vágható állományú, de szájba véve azonnal selymessé, és krémessé válik. Friss jellege mellett kellemes enyhe, savanyú hatását még kiegészíti a sólé, ami a csomagolást követően bediffundál a sajt belsejébe, és kellően lággyá teszi azt.

Ez a sajt pasztőrözött teljes tejből készül. Nem tartalmaz tejidegen anyagot, semmiféle adalékanyagot, tartósítószert, illetve színezéket sem. Ajánlott hidegtálakhoz és saláták készítéséhez.

Összetevők: tehéntej, mikróbaszíntenyészet, konyhasó, oltóenzim

Minőségét +10 fok alatt 20 napig megőrzi.

KRÉMSAJTOK
Félzsíros, kenhető, ömlesztett sajt

Natúr-, sonkás-, csípőspaprikás-, snidlinges-, kapros-, kolbászos krémsajt
A krémsajtok friss gomolyából, érett, jó minőségű sajtból, tejtermékből és ízesítőanyagból aprítással és hőkezeléssel előállított tejtermékek.

A termék színe egyöntetű, selymesen fényes, az ízesítéstől függő. A sajttészta jól kenhető, sima, egy-két légbuborék megengedett, a tégelyt egyenletesen kitölti. A sajttésztában az ízesítőanyag eloszlása egyenletes.

Megpróbáltuk az összetevőket úgy kiválasztani, hogy az természetes alapú, adalékanyagoktól mentes legyen. A kívánt állomány eléréséhez szükséges ömlesztősó kivételével ez sikerült is, ami azért kell, hogy a zsír és a víz ne váljon ki. Krémes, lágy, jól kenhető állományú.

Kenyérre kenve szendvicsek alapját adhatja.

Összetevők: sajt (kiválogatott, jó minőségű, érett sajt), gomolya (friss, tehéntejből készült sajt) ricotta (édes savótúró), tejszín (krémessé, lágyabbá teszi a sajtot), víz, ízesítőanyag (kolbász, sonka, csípőspaprika, snidling, kapor), ömlesztősó (foszfát tartalmú), konyhasó

Minőségét +10°C alatt tárolva 30 napig megőrzi.
KÖRÖZÖTTEK
Natúr, bazsalikomos, kapros-csípős
Körözöttjeink krémesen kenhetők, de közben mégis érezhetők bennük a túró (ricotta) szemcsék. Dinamikus hagyma íz dominál bennük, vörös és fokhagyma is egyaránt.

A körözött krém készítésénél törekedtünk az ínyencek igényeinek kielégítésére, minek eredményeképpen 3 különböző ízű termékből választhatunk: natúr, bazsalikomos, kapros – csípős.

"A körözött" - Ő a már háztartásokban megszokott ízt adja vissza, a ricotta kissé édes pikantériájával.

"Bazsalikomos körözött" -Ő teljesen új ízt kölcsönöz a terméknek, méghozzá egy kis olaszos fűszerezettséget, melyet a bazsalikom kölcsönöz.

"Kapros Csípős körözött" - Végül az ízhatások tekintetében a legintenzívebb benyomást keltő termék, amely egyszerre fűszeres és kissé csípős is.

Ezen krémek nem tartalmaznak tejidegen anyagot, semmiféle adalékanyagot, tartósítószert, illetve színezéket sem. Kiváló hideg- és meleg szendvicsek készítéséhez egyaránt.

Összetevők: ricotta (magas táplálkozásbiológiai értékű fehérje forrás), tejföl, hagyma, fokhagyma, fűszerek

Minőségét +10 fok alatt 30 napig megőrzi.
Cserpes Trudi
Kínálatunkban többféle tej - zsíros, sovány - és annak ízesített kakaós és karamellás változatát találják meg, természetesen vaj, tejszín, kefír és túró kíséretében.
Mi magyarok régen is szerettük és ma is nagyon szeretjük a Túró Rudit, igazi hungarikum, kevesen tudunk ellenállni neki. A Cserpes Sajtműhely által megalkotott Trudi nem tartalmaz adalékanyagokat, aromát, tartósítószert, csak tehéntúrót, vajat, citromolajat, cukrot, és kakaós étbevonó masszát. Minden benne van, ami gyermekkorunk ízére emlékeztet!

Tovább a Cserpes Trudi oldalára
Laktózmentes   ÚJ
Laktózmentes termékeinket a tejcukorérzékenyek mellett egészségtudatos fogyasztóknak is ajánljuk, hiszen csak természetes módon előforduló cukrokat tartalmaznak. A termékek csomagolása innovatív - üvegbe töltjük. Miért? Az üveg természetes, újrahasznosítható, és még koccintani is lehet vele.

A laktózmentes teljes tejünk 3,5% zsírtartalommal rendelkezik, így egyedülálló a laktózmentes tej piacon. Ízesített italaink stevia édesítéssel készülnek, s a csokoládénak és cikóriának köszönhetően gyermekkorunk ízeit hozza vissza az ital.

Joghurtjaink friss gyümölcsökből készülnek, stevia édesítőszerrel, így alacsonyabb kalóriatartalmúak a hagyományos joghurtjainkkal szemben.



Laktózmentes teljes tej
0,5 liter
Magas hőmérsékleten hőkezelt, homogénezett, laktózmentes teljes tej
Zsírtartalom 3,5% (m/m)
Összetevők: teljes tej, laktáz enzim
A tejtermék laktóz tartalma kevesebb, mint 0,1 g/100 g
Laktózmentes csokoládés tej édesítőszerrel
0,5 liter
Magas hőmérsékleten hőkezelt, homogénezett, zsíros, laktózmentes csokoládés tej édesítőszerrel
Zsírtartalom 4,3% (m/m)
Összetevők: teljes tej, 100%-os kakaómassza (1,5%), kakaópor (1%), édesítőszer (szteviol glikozidok), laktáz enzim, természetes vanília kivonat, kardamom
A tejtermék laktóz tartalma kevesebb, mint 0,1 g/100 g
Laktózmentes cikóriás tejeskávé édesítőszerrel
0,5 liter
Magas hőmérsékleten hőkezelt, homogénezett, zsíros, laktózmentes cikóriás tejeskávé édesítőszerrel
Zsírtartalom 3,5% (m/m)
Összetevők: teljes tej, pörkölt cikória 1,0%, édesítőszer (szteviol glikozidok), laktáz enzim
A tejtermék laktóz tartalma kevesebb, mint 0,1 g/100 g
LAKTÓZMENTES, ÉLŐFLÓRÁS NATÚR JOGHURT
250g

Zsírtartalom: min. 4,5%
Összetevők: pasztőrözött tej, laktáz enzim, mikroba színtenyészet
Laktózmentes, élőflórás,
vörös áfonyás habart joghurt

250g
gyümölcsdarabokkal, édesítőszerrel Stevia
Zsírtartalom: min. 3,6% (m/m)
Összetevők: pasztőrözött tej, vörös áfonya lekvár édesítőszerrel 20% (vörös áfonya 99,9%, édesítőszer (szteviol glikozidok)), laktáz enzim, mikroba színtenyészet
Laktózmentes, élőflórás,
fekete ribizlis habart joghurt

250g
gyümölcsdarabokkal, édesítőszerrel Stevia
Zsírtartalom: min. 3,8% (m/m)
Összetevők: pasztőrözött tej, fekete ribizli lekvár édesítőszerrel 16% (fekete ribizli 99,9%, édesítőszer (szteviol glikozidok)), laktáz enzim, mikroba színtenyészet
Laktózmentes, élőflórás,
kajszibarackos habart joghurt

250g
gyümölcsdarabokkal, édesítőszerrel Stevia
Zsírtartalom: min. 3,4% (m/m)
Összetevők: pasztőrözött tej, kajszibarack lekvár édesítőszerrel 22% (kajszibarack 99,9%, édesítőszer (szteviol glikozidok)), laktáz enzim, mikroba színtenyészet
LAKTÓZMENTES, HOMOGÉNEZETT, ÉLŐFLÓRÁS TEJFÖL
250g

Zsírtartalom: 20%
Összetevők: pasztőrözött, homogénezett tejszín, laktáz enzim, mikroba színtenyészet