Félzsíros, kenhető, ömlesztett sajt
Natúr-, sonkás-, csípőspaprikás-, snidlinges-, kapros-, kolbászos krémsajt
A krémsajtok friss gomolyából, érett, jó minőségű sajtból, tejtermékből és ízesítőanyagból aprítással és hőkezeléssel előállított tejtermékek.
A termék színe egyöntetű, selymesen fényes, az ízesítéstől függő. A sajttészta jól kenhető, sima, egy-két légbuborék megengedett, a tégelyt egyenletesen kitölti. A sajttésztában az ízesítőanyag eloszlása egyenletes.
Megpróbáltuk az összetevőket úgy kiválasztani, hogy az természetes alapú, adalékanyagoktól mentes legyen. A kívánt állomány eléréséhez szükséges ömlesztősó kivételével ez sikerült is, ami azért kell, hogy a zsír és a víz ne váljon ki. Krémes, lágy, jól kenhető állományú.
Kenyérre kenve szendvicsek alapját adhatja.
Összetevők: sajt (kiválogatott, jó minőségű, érett sajt), gomolya (friss, tehéntejből készült sajt) ricotta (édes savótúró), tejszín (krémessé, lágyabbá teszi a sajtot), víz, ízesítőanyag (kolbász, sonka, csípőspaprika, snidling, kapor), ömlesztősó (foszfát tartalmú), konyhasó
Minőségét +10°C alatt tárolva 30 napig megőrzi.